Nieuwe producten

 • 550HVG roterende bouwlaser

  € 850,00

  De allround laser voor binnen en buiten met groene straal.

  Of het nu gaat om plaatsen van wanden en plafonds, het uitzetten van een (aan)bouw, het uitzetten van een fundering, het maken van haakse hoeken of uitzetten en controleren van hoogtes, de Levelfix 550HVG kan het allemaal. De laser is eenvoudig te bedienen en ontworpen voor dagelijks gebruiksgemak.

 • 20ft standaard Container

  De 20ft standaard container is veruit de meest verkochte container vanaf de depots van BD Containers. Deze container voldoet aan de ISO-maten en is voorzien van een CSC-certificering. Hierdoor is de container uitermate geschikt om verscheept te worden. Ook wordt de container veel gebruikt voor de opslag van goederen.

  Deze maat container is beschikbaar in verschillende condities en uitvoeringen.

 • 10ft standaard Container

  De 10ft standaard container is de kleinste container die gecertificeerd is om te verschepen. Deze container voldoet aan de ISO-maten en is voorzien van een CSC-certificering. Ook deze container wordt veel gebruikt voor de opslag van goederen.

 • 8ft standaard Container

  De 8ft standaard container is één van de kleinste containers in ons assortiment. Door zijn compacte bouw is deze maat veelgevraagd in de bouw, industrie en door particulieren. De 8ft container wordt primair gebruikt voor de opslag van inboedel, materiaal en voorraad. Deze containers zijn verkrijgbaar met houten- of stalen vloer.

 • 4ft Bouwkast / elektrabox

  Een 4ft bouwmeterkast, ofwel bouwkast wordt gebruikt om stroom te verdelen op bijvoorbeeld een bouwplaats. Een bouwkast is een kast waarin een tijdelijke elektrische (bouw)aansluiting, meter en verdeelinrichting voor de aansluitingen op de bouw worden ondergebracht.

 • 20 FT container

  € 25,00

  20 ft. container, ideaal voor tijdelijke opslag, transport of evenementen. De containers zijn direct beschikbaar, op te halen in IJsselstein of tegen meerprijs af te leveren op elke gewenste locatie.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een reservering.