Werfwatch

werfwatch bouwplaats en werf beveilging

Werfwatch is een mobiele, all weather all terrain, tijdelijke beveiliging voor bouwplaatsen, standbouw, beurzen, evenementen terreinen, verontreinigd terrein en uw werf.

Directe schade door inbraak en schade als gevolg van diefstal in op buiten terreinen bedraagt jaarlijks meer dan enkele honderden miljoenen euro's!.  Vele bedrijven hebben met grote regelmaat te maken met inbraak, diefstal, vernielingen, brandstichting en vandalisme. De gevolgschade door vernieling en vertragingen waar bijv bouw projecten mee te maken krijgen lopen in de vele miljoenen euro’s. denkt u eens aan de stilstand door kabel diefstal op uw bouw kranen en bouwliften of vermissing van crusiale onderdelen tijdens uw evenement of beurs vlak voor de live gang. Onze Werfwatch kan dit voorkomen en bespaart u zo enorm veel kosten, ergenis en tijd!

werfwatch scheepswerf bouwplaats evenementen tijdelijke beveiliging

Werfwatch biedt u de oplossing!
Werfwatch is een betaalbaar unieke beveiligingsoplossing! Het terrein /bouwplaats wordt middels mobiele camera's op strategische plaatsen beveiligt om zo ongenodigde gasten optijd te detecteren. Het systeem is geheel draadloos uitgevoerd, kan direct en binnen korte tijd worden geïnstalleerd (binnen 48 uur na opdracht).

Ongekende service!
- 24/7 service on-site en remote! Wij staan achter onze systemen en techniek en deze heeft een minimale downtime van zichzelf echter ondervindt u storing door invloeden van buiten af of toch vanuit het systeem dan staan wij 24/7 klaar! iedere afnemer krijgt een storingsnummer. Echter vaak heeft de meldkamer de storing al eerder gesignaleerd dan uzelf!
- Meldkamer Securitas. Niet de minste maar wel de beste! of wilt u toch zelf alarmen opvolgen! ook dat kan allemaal!

Detectie en alarmering
Vaak zijn bouwplaatsen afgeschermd d.m.v. bouwhekwerken. Het systeem van Werfwatch zorgt ervoor dat personen die het bouwterrein betreden, worden gedetecteerd door onze WerfWatch welke op tactische plaatsen van het terrein worden geïnstalleerd of zo gewenst de gehele omtrek van het gebied afsluiten, optioneel kan verlichting op de bouwplaats direct door het systeem worden ingeschakeld.

Het alarmsignaal naar derde kan op verschillende manieren worden verwerkt; de beheerder wordt gealarmeerd per e-mail/telefoonoproep, gevolgd door een sms met gegevens van de alarmmelding, desgewenst wordt een gedetailleerd signaal verstuurd naar de alarmcentrale die op zijn beurt direct een surveillance team kan sturen naar plaats van alarmmelding, met eventueel ondersteuning van de Politie.

Wat kan Werfwatch voor u betekenen?
Het systeem om bouwplaatsen te beveiligen wordt te huur aangeboden, maar kan tevens permanent worden aangeschaft. De prijs is o.a. afhankelijk van het terrein, het aantal te beveiligen objecten, het aantal zones en de lengte van de huurperiode. Graag maken wij een afspraak met u om voor uw locatie om de beste oplossing samen te stellen!

Interesse! bel voor meer informatie of een afspraak: 030 68 80 200

Werfwatch is een merk van Technische Bouwservice BV