Categorieën

New products

» No new products at this time

Fabrikanten

Klimaatbeheersing

There are no products.
Klimaatbeheersing

TBIJ levert een groot assortiment aan klimaatbeheersing materieel.

Voor verhuur kijk op www.bouwdroger.nl

More

 • Bouwdrogers

  TBIJ bouwdrogers: de bouwdroger met de hoogste ontvochtigingscapaciteit! (profi lijn)Het lijkt een gedurfde bewering, maar zowel tests bij klanten als onafhankelijke tests hebben bewezen dat de Dryfast bouwdroger onvergelijkbaar is in ontvochtigingscapaciteit, speciaal bij lagere temperaturen.Bij meer complexe ontvochtigingsprojecten raden wij u aan contact met ons op te nemen, voor een nauwkeurige berekening van de benodigde ontvochtigingscapaciteit.

 • Ontvochtigers

  TBIJ levert drie ontvochtigers in de zogenaamde basis serie (basic bouwdroger). Deze serie onderscheidt zich ten opzichte van de profi serie door de lagere ontvochtigings-capaciteit en de iets lagere efficiëntie bij heel lage temperaturen. Toch bieden ze een uitstekende prijs prestatieverhouding, zeker wanneer het gehele marktaanbod in ogenschouw genomen wordt.

 • Heaters

  De ijzersterke, onverwoestbare Dryfast elektrische bouwkachels, DFE serie De Dryfast elektrische kachels uit de DFE serie zijn speciaal ontwikkeld om droogprocessen in de bouw te ondersteunen. Deze kachels zijn niet alleen ongelofelijk robuust, noem ons één kachel waar een volwassen persoon op springen kan zonder het apparaat te beschadigen, ze zijn ook ongevoelig voor het verwisselen of het uitvallen van een fase, iets wat op de bouwplaats nogal eens voorkomt.

 • Temperatuur - Vochtmeters

  vertegenwoordigt in de Benelux het Trotec programma meetapparatuur. De basis van dit programma is de MultiMeasure serie. Kleine, nauwkeurige en handzame meters voor het meten van temperatuur, oppervlaktetemperatuur, dauwpunt, absolute vochtigheid in materialen tot 4 cm diep.

 • Stofvrij werken

  Technische bouwservice heeft ook een groot assortiment aan materieel om stofvrij werken mogelijk te maken. maar ook vindt u in deze groep de machines die op de werkplekken de stof in de lucht kunnen uit filteren.