Categorieën

New products

» No new products at this time

Fabrikanten

Kabel per meter

There are no products.
Kabel per meter

TBIJ is groothandel, met als specialisme de bewerking en verkoop van elektra kabel en toebehoren. Wij hebben ervaren mensen met jarenlange ervaring in bekabeling voor onder andere tuinbouw, ETB, industrie en met name Bouw en Scheepsbouw.

More

 • 400V Elektra Kabel Neopreen H07RN-F

  Technische Bouwservice levert de op de bouw veel gebruikte Neopreen kabel H07RN-F ook per haspels van 500 en 1000mtr.In deze groep treft u verschillende types die veel gebruikt worden. Voor afwijkende maten of lengtes neem contact met ons op.

 • 230V Elektra Kabel Neopreen H07RN-F

  Technische Bouwservice levert de op de bouw veel gebruikte Neopreen kabel H07RN-F 230V ook per haspels van 500 en 1000mtr.In deze groep treft u verschillende types die veel gebruikt worden. Voor afwijkende maten of lengtes neem contact met ons op.

 • Grond kabel NYCWY

  Wij leveren de veel gebruikte grondkabel NYCWY voor bouw en industrie. Inmiddels weten diverse grootverbruikers ons te vinden en gaan er regelmatig volle haspels bij ons de deur uit i.v.m. ons zeer aantrekkelijke tarief!

 • Kabel op Kleur + naam opdruk 230V

  Technische Bouwservice levert kabel 230V H07RN-F op Kleur met naam opdruk bij lengtes vanaf 3000m op Haspel!

 • Kabel op kleur + naam opdruk 400V

  Technische Bouwservice levert kabel 400V H07RN-F op Kleur met naam opdruk bij lengtes vanaf 1000m op Haspel! (diverse kleuren leverbaar) afbeelding ter illustratie.