Categorieën

New products

» No new products at this time

Fabrikanten

Betonverwerking

There are no products.
Betonverwerking

Beton is het meest toegepaste bouwmateriaal ter wereld. Het is sterk, duurzaam en economisch, mits goed samengesteld en correct wordt verwerkt. Voor een goede verwerking zijn kennis van zaken en inzet van de juiste machines een vereiste.

More

 • Afwerkspanen 1500mm

  Wij leveren lievers afwerkspanen. In deze rubriek vindt u de 1,5mtr afwerkspanen.

 • Handstoktrilnaald 230/115V

  Deze P14 trilnaald is een handzame, lichtgewicht machine (ca. 6 Kg), die gebruikt kan worden voor het verdichten van vrijwel alle betonsamenstellingen. De speciaal ontworpen 230/115V 1-fase motor drijft een flexibele as aan met maar 4.000 toeren. Door het klepel trilsysteem (pendulum) produceert de trilnaald 12.000 trillingen per minuut wat samen met de grote amplitude zorgt voor een perfecte betonverdichting.

 • Handstoktrilnaald Benzine

  Een sterke betontrilnaald, ontworpen voor het verdichten van vloeren, balken, funderingen, lateien, wanden en kolommen. Speciaal geschikt voor (bouw)plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is of waar men liever niet met elektriciteitskabels werkt.

 • Hoogfrequent Betontrilnaald LHF

  De standaard uitvoering van de trilnaald type LHF bestaat uit: Hoogfrequent trilfles met stalen kop, 5 meter bedieningsslang, aangebouwde slagvaste schakelaar, 10 meter speciaalkabel en 42V-200 Hz CEE stekker.Gebruik onze informatie/offerte knop voor informatie of aanbieding op maat!