Keuren bouwlift goederen liften


Dringend keuring nodig aan uw Bouwlift!

Tel: +31 (0)30 68 80 200

reparatie bouwliftreparatie bouwlift keuring bouwlift technische bouwservice BV

Voor minder dringende Bouwlift service of vragen gebruikt u onderstaand formulier!:
Klik: Bouwlift service verzoek - opdracht om ons een vragen of een afhaal verzoek toe te sturen!

Keuren bij TBIJ wat levert het u op!

Ons team keurt overal!:
Het Serviceteam van Technische Bouwservice staat altijd voor u klaar als er keuringen aan uw bouwliften moet gebeuren bij ons in onze goed en modern uitgeruste TD of bij u op locatie dit is geen probleem.

Onze mensen zijn dagelijks bezig met diverse merken bouwliften en alles wat daar bij hoort, zij zijn in staat om eventuele reparaties snel en adequaat voor u op te lossen.
 
Keuringen die wij verrichten:
- Keuring NEN 1080
- Opstellings keuring
 
Service en diensten die wij extra verlenen:
- Storingen snel en efficent oplossen
- Reparaties
- Onderhoud
- Machine volgen
- Plaatsen en opbouwen
- Ophogen
- Adviseren
- Toolbox opstellen plaatsen bouwliften verzorgen!
 
Reparatie - Service - Onderhoud:
Technische Bouwservice heeft personeel met jaren lange ervaring en daarmee de benodigde kennis in huis om al uw reparaties aan uw bouwliften uit te voeren. Of het nu gaat om schade aan uw A32L of een gehele revisie van uw HP lift; Technische Bouwservice is de aangeweze partij voor uw bouwlift reparaties. Ons onderhouds en service dienst is uitgerust met  moderne apparatuur om alle werkzaamheden aan de liften te kunnen verrichten.
 
Betrouwbaarheid en Zekerheid:
Daarnaast bieden wij beheer en opslag van uw bouwliften aan. Zo bent u te allen tijde verzekerd van bedrijfszekere- en goed onderhouden machines op uw werklocaties. Dit voorkomt onnodig stilstand op uw werk en u bespaard enorm op de reparatie kosten daar uw lift in top conditie naar het werk gaat. Heeft uw bouwlift schade opgelopen op locatie of tijdens het transport. Technische Bouwservice verricht ook vakkundig en nauwkeurige taxaties voor uw verzekering. Eventuele beschadigde onderdelen kunnen wij snel vervangen of repareren.